Spela gratis spel online

3 anledningar till att Dota 2 aldrig går ur tiden

Frågan om när DOTA 2 ska försvinna för evigt är ständigt aktuell. Samtidigt fortsätter fansen att njuta av detta rätt så komplicerade spel. Dota 2 är en spinoff på Warcraft och ingår i MOBA genren där du får 5 vs 5. Som spelare väljer du en karaktär och det gäller att förgöra fienden för att vinna.

Varför kommer DOTA 2 aldrig att gå ur tiden? Här är 3 anledningar:

1. Spelet är så underhållande!

Det här är ett spel som är roligt. En stor del av glädjen du känner när du spelar ligger i det teamwork som är en självklarhet i DOTA 2. Det går inte att vinna om ni inte samarbetar. Samtidigt är varhe individ viktig och du måste kvalificera dig för att vara med i laget. Att kunna analysera på rätt sätt är ett måste och ytterligare en anledning till att det är så kul att spela Dota 2!

2. Så många som spelar

Hur kan man lägga ner ett spel som har hängivna spelare över hela världen? Det går ju inte! Om du frågar folk omkring dig vilket spel som de kan rekommenderas så är det ganska säkert att åtminstone en av dem säger DOTA 2. Populariteten är ett faktum som inte går att bortse ifrån.

3. Coola turneringar

Det är en stor sak när det blir turnering i DOTA 2. Folk lägger ju till och med pengar på vilket lag som vinner. Faktum är att Dota var med och skapade e-sport som en accepterad form av gambling. Med DOTA handlar det om internationella turneringar som får stor uppmärksamhet världen över. Drömmen om att bli ett proffs och synas i de stora sammanhangen är också något som får Dota 2 att fortsätta vara aktuellt.