Spela gratis spel online

Genom att fortsätta surfa på och använda denna sajt så samtycker du att hålla dig till och förbindas av följande regler och villkor för användande av denna hemsida. Tillsammans med vår integritetspolicy och förbehåll så reglerar användarvillkor förhållandet mellan dig och hemsidan casaplayer.com vad gäller allt på denna sajt.

Uttryck som “renovering.info” eller “Jag”, “Vi”, eller “oss” refererar till ägaren av sajten. Ordet “Du” refererar till den som använder eller besöker vår hemsida.

Användandet av denna webbsida har följande villkor: Innehållet på sidorna på denna sajt är till för dig som generell information. Det betyder att innehållet kan förändras utan förvarning. Vi och tredje parter kan inte erbjuda någon garanti för korrekthet, tidsenlighet, utförande, hur komplett eller passande information och materialet som erbjuds är. Detta oavsett vad du kommer att använda informationen för. Du accepterar att informationen och materialet på vår hemsida kan innehålla felaktigheter samt att vi inte tar något ansvar för dessa eventuella fel i enlighet med lagen.

Det är på egen risk som du använder information och material från denna sajt. Vi tar inte ansvar för informationen. Det är ditt ansvar att se till att produkter, tjänster eller information som du får fatt i via denna sajt möter dina speciella krav och behov. Vår sajt innehåller material som ägs eller är licensierat av oss. Detta inkluderar, men begränsar sig inte till, design, layout, utseende och grafiska element.

Kopiering av innehållet på sajten är förbjudet annat än i enlighet med regler för copyright som är en del av dessa regler och villkor. Alla varumärken som nämns eller på olika sätt syns på denna webbsajt och som inte tillhör oss erkänns som sådana. Det betyder att alla varumärken som återges på denna sajt tillhör sina respektive ägare. Om denna sajt används på olagligt sätt så kan detta leda till åtgärder för skador eller brottsligt uppsåt.

Då och då så kan kan vi på hemsidan länkar till andra sajter. Länkarna är till för att du ska kunna få mer information på andra sajter. Länkarna betyder inte att vi står bakom de webbsidor som länkarna leder till. Vi tar inte ansvar för det innehåll eller annat material som finns på de hemsidor som vi länkar till från vår sajt.

 

När du använder vår hemsida så förbinder du dig till de lagar som gäller för innehåll och eventuella tvister. Det är internationella lagar och regler som gäller.