Spela gratis spel online
Coin Master Free

Free spins Coin Master – Hur får du Coin Master free spin?

Det gäller att snurra snabbare och om och om igen för att vinna. När du vill attackera en annan spelares by eller länsa hans förmögenhet så behöver du ha ett stöd i ryggen. Du måste ha gott om Coin Master free spins för att bygga nya byar och klättra vidare i äventyret.

Hur får du free spins Coin Master blir så mycket roligare av? Det finns flera vägar att gå!

Du kan alltid köpa Coin Master coins

Gratis spin Coin Master blir roligare av är en sak. Men det går förstås att köpa in sig. Själva spelet är gratis, men sedan så kan du köpa snurr med fiat-pengar. På så vis kommer du runt hela processen med att tjäna in mynt.

Fast nu vill du ju veta hur du kan spela Coin Master free, alltså gratis. Du vill ha gratis snurr och gratis mynt för Coin Master och det kan du alltid roffa åt dig online såväl som i själva spelet.

free spins coin master

Dela med dig av free spins Coin Master snurrar längre med

Facebook är en superbra källa till Coin Master free spin. Allt du behöver göra är att dela med vänner och se till att de göra samma som du. Ni kan sköta chatt och allt annat i själva spelet men via Facebook kan ni belöna varandra med snurr.

Dessutom finns det superbra Facebook grupper med Coin Master free coins. Testa denna! Där får du varje dag erbjudanden med Coin Master links till spins såväl som mynt. Genom att vara aktiv i flera grupper av detta slag så kan du få in hur många snurr som helst och avancera snabbare!

Ge Coin Master Free till vänner

För att dela mynt med vänner som också spelar på Coin Master ska du klicka in på menyn Gåvor i spelet. Där kan du skicka och ta emot presenter. Det kan vara free spins på Coin Master såväl som mynt.

Du kan ge gratisspins på Coin Master en gång per dag till varje vän. Det enda som kräver är att era spelkonton är kopplade till Facebook. Gränsen för den här typen av gratis spins på spelet är 100 per dag.

Kom ihåg, när du startar en ny by får du nya coins! Det finns alltså god anledning till att göra allt du kan för att avancera till nästa nivå.

Snurr för nya byar är enligt följande:

  • By nummer 1 till 60 – 50 gratis spins per dag.
  • By nummer 60 till 80 – 70 gratis spins per dag.
  • By 80 och därefter – 80 snurr per dag.

 

Hämta Coin Master free spel online

Det finns också sajter där du kan plocka upp gratis Coin Master snurr. Gratis spin Coin Master kräver ofta väldigt lite från din sida. Men du måste ju hitta vägen till sajerna.

Exempel på Coin Master links att följa:

  • Sajt med speltips – Här kan du hitta uppdaterade sidor för Coin Master free coins. Sajten är på engelska och är en riktigt bra Coin Master link eftersom du alltid finner aktuella spins. Ta bara en titt på datum så att du vet med säkerhet att snurren är giltiga. Kolla här.
  • Facebook snurr på Coin Master – Det finns flera grupper och platser på Facebook med mynt och snurr. Kolla här till exempel.
  • Coin Masters egen sajt – Här kan du också hitta erbjudanden, kika här.

Spela på rätt sätt för att få in fler mynt och gratis spins på Coin Master

Ibland är det bra att vara lite återhållsam och inte lösa in mynt omedelbart. Du kan tjäna på att vänta 10 timmar innan du gör det. Men du kan också tjäna på att vara lite aggressiv. Det kan ju finnas tusentals mynt i skattkistorna som du länsar från andras byar.

Coin Master Tors hjul
Snurra på Tors hjul och få free spins på Coin Master!

Offensiv betyder förstås att du skapar fler fiender och riskerar att få dina kistor länsade. Så är det alltid i den här typen av spel. Du får försöka hitta en balans där du känner att det kommer in Coin Master free spin på ett sätt som gör spelet lukrativare och roligare.

På Coin Master är det spelglädjen som står i fokus. Belöningar, mynt och gratis snurr är en del av den glädje du känner. Kom ihåg det och våga lite mer ibland för att uppleva ruset av en skattkista med nära 100 000 mynt på Coin Master!

Ta en titt på denna video som ger dig otroligt bra tips på hur du får free spins Coin Master blir ett roligare spel av:

Det här är tips som bara passar för dig som inte känner några problem med att använda en hackad version av Coin Master för att få fler snurr och mynt. Det gäller dock att komma ihåg att det kan dra ner lite på spelglädjen helt enkelt för du ju fuskar på Coin Master med detta. Det blir ju lite som att syssla med Wordfeud fusk.

Några extra tips för Coin Master free coins:

Missa inte tävlingarna från Coin Master

Det sker också att du kan få in gratis mynt och gratis spin Coin Master via deras tävlingar. Det här är gratis tävlingar helt utan fusk. De är också kul att vara med i så nöjet ökar på detta vis.

Hoppa inte över reklamen!

I reklamen så kommer det ibland upp erbjudanden om Coin Master free på olika sätt. Följ dessa Coin Master free spins links för att få mer.

Bemästra spelet

Genom att spela på rätt sätt får du ut mer av räder. Du kan till exempel samla in mer om du har husdjuren Tiger eller Foxy. Ta del av samtal om hur du vässar ditt Coin Master spel för att få in mer när du är igång.

Lycka till med dina gratis mynt och spins på Coin Master. Kom ihåg att detta kan vara ett bra sätt att undvika spel online som du inte borde syssla med då de är både dyra och beroendeframkallande.